fbpx
Vertikal køkkenhave kursus

Vild & Vidunderlig Væg-køkkenhave

- Den nemme vertikale køkkenhave til altan & terrasse

Kunne du godt tænke dig en levende, smuk og vildtvoksende væg på din altan?

Kunne du godt tænke dig at kunne høste egne grøntsager hele sommeren, og samtidigt skabe et smukt og indbydende miljø, hvor både gæster og sommerfugle trives?

Vil du bare gerne have en nem løsning, der ikke kræver særligt meget vedligehold, men nærmest passer sig selv?

Så er kurset her for dig – og juni er den helt perfekte måned at komme igang.

I dette kursus lærer du at udnytte væggen på din altan til det yderste. 

Jeg har sammensat kurset så du blot skal etablere din vertikale have i juni, og så vil du kunne høste lækre grøntsager, bær og krydderurter hele sommeren. Nemt og bekvemt.

Kurset er til dig der gerne vil have en frodig altan der ligner en million, men ikke er helt sikker på, hvordan du gør det.

Du skal blot følge mine anvisninger, så lover jeg, du vil få altanvæg du har både lyst til at spise og vise frem – hele sommeren.

Se introduktionsvideoen for mere information

Du lærer bl.a.

Efter kurset kan du

Dette får du også med, når du køber

> Online videokursus der er delt op i små overskuelige videoer a’  2- 7 min. Alt i alt ca. 1 times undervisning.

> Fri mailsupport i en måned – så du får svar på dine spørgsmål

> BONUS: En guide til at lave dit eget selvvandingssystem så du kun skal vande ca 1 gang pr. uge.

> BONUS: En guide til at genopfriske din “gamle” krukkejord. Slut med at købe ny jord hver sæson.

> Tilfredshedsgaranti – fuld tilfredshed eller pengene tilbage indenfor 14 dage

Lidt praktisk om kurset

> Dette kursus er digitalt og du er med på holdet, så snart kurset er købt

> Det kan ses på computer, tablet og mobiltelefon

> Materialet er dit til evig tid – og kan bruges år efter år

Din engangs-investering i (for altid) - at kunne være mere selvforsynende med grøntsager

295,00kr.

Kurset er nu lukket – Det åbner igen i foråret 2022. Skiv dig på ventelisten hvis du vil være den første, der får besked.

mikrohaven tilfredshedsgaranti

Om underviseren

Din underviser er mig, Katrine fra Mikrohaven.

Jeg er født og opvokset i Sydvestjylland, hvor jeg har haft min egen have siden jeg kunne løfte en skovl.

Siden har jeg dyrket køkkenhave hvor end jeg har boet – lige fra landidyl på Djursland til en lille studielejlighed i centrum af Aarhus.

I min studietid i Aarhus blev jeg meget optaget af, hvordan jeg kunne få mest muligt ud af at dyrke grønt på de få kvadratmeter jeg havde. Det er længe siden men principperne har jeg videreført siden da.

Jeg har erfaret at det faktisk rigtigt ofte er federe at dyrke på lidt plads, fordi det er meget nemmere at overskue og dermed at lykkes med.

Udover min passion for dyrkning af grøntsager (og blomster, iiiihhhh), så har jeg en virksomhed hvor jeg underviser andre i at lave online kurser.

Denne faglighed bringer jeg i spil når jeg laver dyrkningskurser til dig – for det er bare super vigtigt for mig at du lykkes.

Katrine fra Mikrohaven

De mest almindelige spørgsmål

Skal jeg investere i dyrt udstyr?

Ikke nødvendigvis. I kurset henviser jeg til nogle stofkrukker til en overskuelig pris (og du får endda rabat på krukkerne som køber af dette kursus). Men du kan sagtens bruge plastspande/genbrugsbeholdere. Dertil skal du bruge en reol (gerne genbrug). Derudover skal du naturligvis bruge noget jord og planter/frø. Hvis du vælger at bruge mit selvvandingssystem, så vil der nok også være lidt udgifter til materialer (hvis ikke du har noget der kan genbruges).

Hvor længe har jeg adgang til kursusmaterialet?

Materialet er dit til evig tid. Det vil sige du kan bruge det fra sæson til sæson og bruge det, de næste mange år. Du kan gå i gang lige når det passer dig. Det fede er at til næste år er du 100 m mester i denne disciplin, og kan selv improvisere og satse på det du elsker aller mest.

Hvor meget plads skal jeg bruge?

Systemet jeg bruger har et “fodaftryk” på 100 x 50 cm på jorden og ca 2 meter i højden. Der er dog ikke faste rammer, så har du ikke en vægplads med de mål, ja så kan du nemt tilpasse det til dine egne mål.

Er det bæredygtig dyrkning?

Det vil til enhver tid være bæredygtigt at dyrke sit eget mad. Du kan gøre det endnu mere bæredygtigt ved at iværksætte mit BONUS modul. Her lærer jeg dig at genbruge jorden i dine krukker, så du ikke behøver købe ny jord fra år til år. Bruger du genbrugskrukker, ja så er vi ved at være rigtigt langt ifht. bæredygtighed.

Kan man gøre det som komplet nybegynder?

Ja helt sikkert. Jeg giver dig en præcis opskrift, så det kræver ingen forudgående erfaring. Du skal blot følge min plan.

Hvad hvis jeg ikke har tid lige nu? Kommer jeg så bagud?

Hvis du skal have det optimale ud af kurset, det vil sige, hvis du vil være sikker på en god høst, så skal du i gang snarest og senest ved udgangen af juni. Derfor sælges mit kursus kun i starten af juni.

Kan jeg dyrke økologiske grøntsager i mine krukker?

Ja klart, det bestemmer du selv. Jeg dyrker selv økologisk og vil anbefale det til alle. Du skal blot sørge for at købe økologisk jord og planter.

Jeg bor på 2. sal og har kun cykel. Er der meget jeg skal slæbe?

I kurset giver jeg et tip om brug af stofkrukker der vejer meget lidt og kan leveres lige til døren. Derudover er det nødvendigt med jord. Det kan vi ikke komme udenom, men jeg giver dig et tip til hvordan du kan genopfriske jorden og bruge den samme jord år for år – så det kun er i år du behøver at slæbe.

Andre spørgsmål til kurset?

Skriv en mail til katrine@mikrohaven.dk – Jeg hører meget gerne fra dig 🙂