fbpx
Fantastiske grøntsager i krukker

Køkkenhave i krukker - Dyrk fantastiske grøntsager fra marts til november

Vil du gerne have en flot, frodig og fantastisk krukke-køkkenhave på altanen eller terrassen?

Vil du gerne dyrke masser af super sunde, velsmagende og helt friske grøntsager til dig selv og din familie det meste af året?

Kunne det være rart at få fortalt, præcis hvad du skal gøre og hvornår, så du ikke selv skal opfinde den dybe tallerken?

Så er dette kurset for dig.

Dette kursus i at dyrke grøntsager i krukker er specielt egnet til dig der bor i byen og har begrænset plads, men gerne vil have det bedste ud af den plads du har.

Det er til dig der gerne vil dyrke som en pro, men ikke er helt sikker på, hvordan man gør.

Du skal blot følge mine anvisninger, så lover jeg, du vil få en krukke-køkkenhave du har lyst til både at spise og vise frem – lige fra marts til november.

Se introduktionsvideoen for mere information

Du lærer bl.a.

Efter kurset kan du

En kunde siger:

“Jeg var spændt på, hvad kurset kunne bibringe, da jeg i forvejen har noget erfaring med at dyrke afgrøder i højbede, men det overraskede meget positivt. Kurset er en grundig og tålmodig gennemgang af opbygning, indkøb og praktisk fremgangsmåde, og med et super overblik i form af en så-kalender.”

Louise

Dette får du også med, når du køber

> Fri mailsupport i en måned – så du får svar på dine spørgsmål

> BONUS: En guide til at genopfriske din “gamle” krukkejord med bokashi. Slut med at købe ny jord hver sæson.

> Tilfredshedsgaranti – fuld tilfredshed eller pengene tilbage indenfor 14 dage

Lidt praktisk om kurset

> Dette kursus er digitalt og du får adgang så snart det er købt

> Det kan ses på computer, tablet og mobiltelefon

> Materialet er dit til evig tid – og kan bruges år efter år

 

Din engangs-investering i (for altid) - at kunne være mere selvforsynende med grøntsager

295,00kr.

mikrohaven tilfredshedsgaranti

Om underviseren

Din underviser er mig, Katrine fra Mikrohaven.

Jeg er født og opvokset i Sydvestjylland, hvor jeg har haft min egen have siden jeg kunne løfte en skovl.

Siden har jeg dyrket køkkenhave hvor end jeg har boet – lige fra landidyl på Djursland til en lille studielejlighed i centrum af Aarhus.

I min studietid i Aarhus blev jeg meget optaget af, hvordan jeg kunne få mest muligt ud af at dyrke grønt på de få kvadratmeter jeg havde. Det er længe siden men principperne har jeg videreført siden da.

Jeg har erfaret at det faktisk rigtigt ofte er federe at dyrke på lidt plads, fordi det er meget nemmere at overskue og dermed at lykkes med.

Udover min passion for dyrkning af grøntsager (og blomster, iiiihhhh), så har jeg en virksomhed hvor jeg underviser andre i at lave online kurser.

Denne faglighed bringer jeg i spil når jeg laver dyrkningskurser til dig – for det er bare super vigtigt for mig at du lykkes.

Katrine fra Mikrohaven

De mest almindelige spørgsmål

Skal jeg investere i dyrt udstyr?

Ikke nødvendigvis. Brug de krukker du har i forvejen, eller benyt dig af spande og genbrugsmaterialer. Har du ikke det, giver jeg et tip til køb af krukker til en overskuelig pris. Derudover skal du naturligvis bruge noget jord og frø.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Materialet er dit til evig tid. Det vil sige du kan bruge det fra sæson til sæson og bruge det, de næste mange år. Du kan gå i gang lige når det passer dig.

Er der nyt at lære, hvis jeg har erfaring?

Hvis du har dyrket i krukker (eller køkkenhave), så ved du at det handler om timing, hvis man skal have et godt udbytte. Jeg har gjort det nemt for dig, ved på forhånd at have planlagt hvilke planter du skal bruge hvor og hvornår (en type i foråret som skiftes med en ny om sommeren når den første afgrøde er høstet). Den praktiske kalender giver dig det fulde overblik. Så du behøver slet ikke tænke, du skal bare gøre det sjove: At dyrke og høste.

Er det bæredygtig dyrkning?

Det vil til enhver tid være bæredygtigt at dyrke sit eget mad. Du kan gøre det endnu mere bæredygtigt ved at iværksætte mit BONUS modul. Her lærer jeg dig at genbruge jorden i dine krukker, så du ikke behøver købe ny jord fra år til år. Bruger du genbrugskrukker, ja så er vi ved at være rigtigt langt ifht. bæredygtighed.

Kan man gøre det som komplet nybegynder?

Ja helt sikkert. Jeg giver dig en præcis opskrift, så det kræver ingen forudgående erfaring. Du skal blot følge min plan.

Hvad hvis jeg ikke har tid lige nu? Kommer jeg så bagud?

Min praktiske kalender viser præcis hvornår du skal så og plante hvad. Så når du ikke igang i foråret, så starter du bare der hvor du er og følger processen derfra. Det fede ved krukker er, at ukrudtet ikke overhaler dig, hvis ikke lige du har tid, og der er altid noget du kan så eller plante.

Kan jeg dyrke økologiske grøntsager i mine krukker?

Ja klart, det bestemmer du selv. Jeg dyrker selv økologisk og vil anbefale det til alle. Du skal blot sørge for at købe økologisk jord, frø og gødning.

Jeg bor på 2. sal og har kun cykel. Er der meget jeg skal slæbe?

I kurset giver jeg et tip om brug af stofkrukker der vejer meget lidt og kan leveres lige til døren. Derudover er det nødvendigt med jord. Det kan vi ikke komme udenom, men jeg giver dig et tip til hvordan du kan genopfriske jorden og bruge den samme jord år for år – så det kun er i år du behøver at slæbe.

Andre spørgsmål til kurset?

Skriv en mail til katrine@mikrohaven.dk – Jeg hører meget gerne fra dig 🙂