fbpx
Mikrogrønt begynderkursus

Begynderkursus - Sådan kommer du nemt i gang med at dyrke mikrogrønt

Vil du gerne dyrke masser af grøntsager i din vindueskarm?

Kunne du tænke dig at lære at dyrke velsmagende, super sundt og friskt grønt af en kvalitet der nærmest ikke kan købes for penge?

Er du begynder i det med mikrogrønt – og har du ikke de der “grønne fingre”.

Så er dette kurset for dig.

Dette kursus lærer dig at dyrke masser af grønt i din vindueskarm – også selvom du ikke har prøvet det før.

Se introduktionsvideoen for mere information

Du lærer bl.a.

Efter kurset kan du

Kurset inkluderer

> Et online kursus bygget op i små overskuelige videoer af 2-10 min varighed.
> Du får 15% rabat på frø og udstyr i en anerkendt webshop
> Materialet er dit til evig tid

Huske også at:

> Dette mikrogrønt kursus er digitalt og du får adgang så snart det er købt

> Det kan ses på computer, tablet og mobiltelefon

> Tilfredshedsgaranti – fuld tilfredshed eller pengene tilbage indenfor 14 dage

mikrohaven tilfredshedsgaranti

Din engangs-investering i for altid at kunne være mere selvforsynende med grønt fra din vindueskarm - året rundt

Faktisk er hjemmedyrkede økologisk bladgrønt væsentligt billigere (og meget mere lækkert) end det du køber i supermarkedet. Jeg dyrker f.eks. ærteskud til 3,24 kr. pr bakke… Just saying…

395,00kr.

Om underviseren

Din underviser er mig, Katrine fra Mikrohaven.

Jeg er født og opvokset i Sydvestjylland, hvor jeg har haft min egen have siden jeg kunne løfte en skovl.

Siden har jeg dyrket køkkenhave hvor end jeg har boet – lige fra haver i landsbyidyl over kolonihave til en lille studielejlighed i centrum af Aarhus.

I min studietid i Aarhus blev jeg meget optaget af, hvordan jeg kunne få mest muligt ud af at dyrke grønt på de få kvadratmeter jeg havde. Det er længe siden men principperne har jeg videreført siden da.

Jeg fandt ud af hvor vigtigt det selv at have kontrollen og kunne dyrke mit eget grønt – uanset hvor meget plads jeg har. Og selvom jeg ikke har haft adgang til have, har jeg alligevel altid haft adgang til friskt grønt.

Min mission er at give min viden videre og lære så mange som muligt at dyrke deres egen mad. Og her er der helt oplagt at starte med mikrogrønt som bare er nemt og tilgængeligt for alle.

Jeg vil give dig mulighed for at have større indflydelse på det du spiser og tage noget af kontrollen tilbage ifht. din egen sundhed og trivsel – også selvom du ikke har en have udenfor døren.

Og som jeg siger: Livet starter først når man starter en have.

Katrine fra Mikrohaven

De mest almindelige spørgsmål

Er det dyrt at købe udstyr?

Det bestemmer du selv. Du kan dyrke udelukkende med genbrugsmaterialer og sollys eller du kan investere i bakker beregnet til formålet Jeg viser dig hvordan du gør begge ting og så vælger du hvad der passer til dig. Du kan evt. starte med genbrugsmaterialer og så investere i udstyr, når du er grebet af mikrogrønt feberen 🙂

Er frøene ikke ret dyre?

Alt er relativt, men hvis man kigger sig omkring, så kan man få kvalitetsfrø til en rimelig pris. Jeg kommer med nogle gode forslag til hvor du køber dem, og du får endda 15% rabat på frø i en anerkedt webshop. Men uanset hvad, hvis du følger mine anvisninger, så er dit mikrogrønt du selv dyrker langt billigere end det du køber i supermarkedet.

Jeg har prøvet at dyrke mikrogrønt. Kan du lære mig noget jeg ikke ved?

Hvis du har prøvet det, så ved du også, at det kan være svært at dyrke i mængder der faktisk gør en forskel. Jeg lærer dig hvordan du dyrker perfekt bladgrønt hver gang. Jeg giver dig en strategi til at dyrke det i mængder som gør at du nemt kan fylde en salatskål – når du har lyst.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Materialet er dit til evig tid, og det betyder du kan gå i gang lige når det passer dig.

Skal jeg være bekymret for fugt i lejligheden?

Nej, ikke hvis du følger mine anvisninger. Mit kursus er skræddersyet til dyrkning indenfor, og derfor tager det højde for et godt indeklima.

Kan man gøre det som komplet nybegynder?

Ja helt sikkert! Jeg giver dig en præcis opskrift, så det kræver ingen forudgående erfaring. Faktisk er det en god måde at starte at dyrke have på, fordi det at dyrke mikrogrønt giver dig en super forståelse for det at dyrke. Så faktisk vil jeg sige det er et perfekt sted at starte hvis du er nybegynder eller ikke synes du har “grønne fingre”.

Andre spørgsmål til kurset?

Skriv en mail til katrine@mikrohaven.dk – Jeg hører meget gerne fra dig 🙂