Urban gardening – dyrk dine egne grøntsager på minimal plads

Hej mikrogartner! Fedt du er her! På siden her viser jeg dig, hvordan du kommer i gang med uraban gardening .Det vil sige, hvordan dyrker du dine egne grøntsager selvom du bor i byen og kun råder over en altan, terrasse eller lille have. Du vil finde ud af, at du sagtens kan få en overflod af grøntsager – når du griber sagen rigtigt an.

Rigtig god læselyst! 

guide til dyrkning af grønt på altanen

Vil du gerne selv dyrke flere grøntsager?

Få mine 3 bedste tips til at komme i gang med det samme. Alt du skal bruge er en vindueskarm og en altan eller lille bitte have. Guiden koster 0,- kroner, så hent den nu mens du har gejsten.

Samtidigt kommer du med på mit nyhedsbrev hvor jeg sender endnu flere tips til at dyrke egne grøntsager på den nemmeste måde. Nul spam, bare vitaminer.

Hvad er mikrogrønt? – og hvorfor skal det rage dig?

Hvad er mikrogrønt? – og hvorfor skal det rage dig?

Meget kort fortalt: Mikrogrønt er en af planterigets bedst bevarede hemmeligheder. Her finder du ud af, hvorfor.Alt for få spiser mikrogrønt i forhold til, hvor meget smæk du får på sundhedsbarometeret. De er en ægte superfood - fyldt med alt det vores kroppe har brug...

De 5 bedste planter til hydropondisk dyrkning

De 5 bedste planter til hydropondisk dyrkning

Kom godt fra start med din hydroponiske have med disse 5 planter Mega fedt, jeg gætter på du læser denne artikel, fordi du er i gang med at udforske hydropondisk dyrkning - altså dyrkning i vand. Jeg skal med største fornøjelse give dig et tip om, hvilke 5 planter jeg...