fbpx

Privatlivspolitik

Vi passer godt på dine oplysninger

Mikrohaven.dk lægger stor vægt på, at du er tryg ved at interagere med os digitalt på tværs af platforme og medier. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ejeroplysninger

Thor Online Markedsføring/Mikrohaven.dk
Kystvej 26, 8500 Grenå
[email protected]

Cookies på mikrohaven.dk

En cookie er en datafil, som vores website gemmer på din computer for at kunne genkende din computer, når du besøger siden igen. Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer på din computer.

Cookies fra 3. part

Alle 3. parter har forpligtet sig til udelukkende at opbevare og behandle persondata på mikrohaven.dk’s vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.mikrohaven.dk

 

Formål og brug

Cookie-oplysningerne bruges til statistik, så vi kan forbedre indholdet på websitet, måle trafik, huske indstillinger og øge kvalitet, relevans og værdi af den kommunikation, vi har med dig via annoncering og e-mail.

Vi ønsker løbende at tilpasse og forbedre indholdet på vores website og i vores markedsføring, så vi forbliver så relevante som overhovedet muligt for de rigtige mennesker.

Hvordan afgiver du oplysninger om dig selv og din online færden?

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev via en af vores formularer på websitet eller via fx Facebook Lead Ads.
Når du besøger mikrohaven.dk indsamles der anonymiserede oplysninger om dig via 1. og 3. parts cookies.
Når du interagerer med vores annoncer på Facebook, Instagram og Google. Når du køber produkter på mikrohaven.dk

Hvilke oplysninger kan indsamles?

Der er typisk tale om følgende oplysninger:

  • Samtykke til markedsføring, nyhedsbreve eller konkurrencer
  • Brugeradfærd i forbindelse med brug af hjemmesiden, der indsamles via cookies og facebook pixels.
  • Kontaktoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mail
  • Ordredata, købshistorik, betalingsoplysninger

Formålet med behandling af dine persondata
Indsamling og behandling af dine persondata vil ske ud fra bestemte oplyste formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål.

Sådanne formål kan indbefatte:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Administration af din relation til os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b eller f)
  • Drift og optimering af vores hjemmesiden (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Kundeservice og generel kommunikation med os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b, c eller f)
  • Udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale fra os eller en af vores samarbejdsparter (GDPR art. 6, stk. 1, litra a)

Hvor længe og hvordan opbevares dine persondata?

Når formålet med indsamlingen og behandlingen af dine persondata er opfyldt, vil oplysningerne blive slettet.

Cookies har automatisk kun en vis levetid. Hver gang du besøger en side, lægges eller fornys cookien dog automatisk.

Som dataansvarlige forpligter vi os til at overholde databeskyttelsesforordningens (Europaparlamentets og -rådets forordning 2016/679 af 27. april 2016) artikel 32 til 36 under hensyntagen til databehandlingens karakter og de tilgængelige oplysninger.

I korte træk betyder det, at mikrohaven.dk forpligter sig til at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et højt sikkerhedsniveau omkring data samt i tilfælde af brud på persondatasikkerheden at anmelde det hurtigst muligt til Datatilsynet samt underrette den/de registrerede om sikkerhedsbruddet.

Hvordan sletter eller blokerer du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies eller blokere dem.

Se vejledning til begge dele.

Husk, at hvis du bruger flere forskellige browsers, skal du slette cookies i alle sammen.

Indsigt i dine personlige oplysninger

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvordan vi behandler dem og bede om at få dem tilrettet, begrænset eller slettet.

Henvendelse omkring persondata kan ske til [email protected]