fbpx

Hvem er dog Katrine fra mikrohaven?

Hvis du har undret dig lidt over hvad det er for en gulerod der sidder bag tasterne, så kan du blive lidt klogere på siden her.

I videoen nedenfor fortæller jeg lidt om mig selv.

Katrine fra Mikrohaven

Skal jeg lære dig at dyrke egne grøntsager på ganske lidt plads?

Jeg kan hjælpe dig i gang, og på siden her, kan du se, hvordan du gør.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig på:

katrine@mikrohaven.dk

Guleroden er mig, Katrine fra Mikrohaven.

Jeg er født og opvokset på et nedlagt landbrug i Sydvestjylland, hvor jeg har haft min egen have siden jeg kunne løfte en skovl.

Siden har jeg dyrket køkkenhave hvor end jeg har boet – lige fra landidyl på Norddjurs, over en lille studielejlighed i centrum af Aarhus til 7 års fuldtidsliv i en skøn lille kolonihave.

I min lille studielejlighed i Aarhus blev jeg meget optaget af, hvordan jeg kunne få mest muligt ud af at dyrke grønt på de få kvadratmeter jeg havde. Det er længe siden men principperne har jeg videreført siden da og jeg arbejder med både at dyrke inde og ude.

Jeg har erfaret at det faktisk rigtigt ofte er federe at dyrke på lidt plads, fordi det er meget nemmere at overskue og dermed at lykkes med.

Min mission er at få flere til at dyrke deres egne grøntsager, for det vil bare gør en kæmpe forskel for dig og for vores lille jord. Jeg skriver om det jeg har på hjerte lige fra at give dig inspiration til højbede til bæredygtige produkter som evighedsbuketter.

For som man siger: Livet starter først når man starter en have…

plastik-i-havet.dk
undgå-madspild.dk
grønne-investeringer.dk
sikker-nethandel.dk