En tørret blomster buket er en fantastisk, smuk og bæredygtig gave – til dig selv og dine miljøbevidste venner

Jeg elsker blomster, og fornøjelsen bliver på mange måder større når holdbarheden på blomsterbuketten forlænges. Og så skal en tørret blomster buket ikke vandes, smart!

Her kommer jeg med nogle bud på fantastiske evighedsbuketter af tørrede blomster – og når du køber blomster på denne måde, så gør du miljøet en tjeneste.

 

Jeg er bare vild med tørrede blomster – for de kræver ingen pasning, kan bringe farverne fra haven og ind i stuen, og så holder de utroligt længe.

Indimellem laver jeg dem selv (du får et tip til dette nederst på siden, og ellers køber jeg buketter i forskellige butikker. Her er mine bedste bud på steder, hvor du kan købe disse smukke, bæredygtige buketter.

Skrevet af Katrine fra Mikrohaven.dk. 

Eksklusive håndbundne buketter fra Living Flowers

 

Buketterne fra denne shop er helt utroligt smukke, synes jeg, og de er alle produceret og håndbundet med omtanke for klimaet, hvilket er et stort plus. Min erfaring er at de holder sig smukke i langt længere end de 6 måneder, som de lover. Buketten fra billedet i toppen er herfra.

Prisleje: Set fra 399,-
Fragt: Fri fragt
Besøg webshoppen

Buketten i denne video hedder Flammehav Luksuriøs fra Living Flowers.
Se den her.

Vil du binde dine tørrede blomsterbuketter selv?

 

Det er naturligvis ikke nødvendigt at købe dig til en tørret blomsterbuket, du kan altså også bare lave den selv.

I bogen “Tørrede blomster – 20 evighedsbuketter, du selv kan lave” lærer du at beherske det gamle håndværk at tørre og sammensætte tørrede blomster, planter og græsser, og skab dine egne moderne evighedsbuketter. Følg de enkle vejledninger for at skabe bogens betagende buketter, eller tilpas dem efter egne ønsker.

Uanset om du vil nytænke uanselige blomsterstande til en korsagebuket, du kan gemme, eller friske dit interiør op med overdådige blomsterarrangementer, kan du ved hjælp af denne bog nyde dine yndlingsblomster året rundt og opdage skønheden ved holdbare og bæredygtige buketter.

bog om tørrede blomster

Tip: Køb bogen “Tørrede blomster – 20 evighedsbuketter, du selv kan lave”.
Set hos saxo.dk 
Klik her og se bogen hos Saxo.

Evighedsbuketter er det bæredygtige valg

Betyder det noget for dig at skære ned på forbruget og dermed afgive mindre klimabelastning, så er de her buketter af tørrede blomster en virkeligt god ide. Holdbarheden er ofte over et halvt år, og det er altså ret mange buketter du kan spare, hvis du tager en buket med hjem, på ugentlig eller månedlig basis.

Dertil er flere af producenterne meget opmærksomme på at producere en tørret blomster buket så bæredygtigt som muligt. Det gøres f.eks. ved at dyrke blomsterne lokalt under åben himmel.

Faktisk er afskårne blomster en stor C02 synder, da de som oftest drives frem i drivhus. Der kan være et stort energiforbrug forbundet med denne dyrkning og dertil bruges der også ofte store mængder pesticider for at opnå et perfekt produkt.

Mange friske buketter stammer fra lande som Kenya, og udover den uhensigtsmæssige dyrkning, kan man hertil lægge regningen fra den lange fragt til Danmark,

Det er faktisk sådan at du kan reducerer du dit CO2-aftryk med 99% over en 6 måneders periode hvis du køber en buket fra Living Flowers. Det er sammenlignet med hvis du køber en ny, frisk buket hver uge.

 

Evigheds brudebuketter bliver stadigt mere populære

Det er ved at være en trend at brudebuketten bindes i tørrede blomster. Både fordi det er et miljørigtigt statement der signalerer, hvad bruden står for, men også fordi buketten holder i lang tid. Lige præcis en brudebuket vil man jo gerne beholde som minde i så lang tid som muligt.

Du kan læse mere om evigheds brudebuketter her.

 

Den perfekte gave til den miljøbevidste, der har alt

Det kan være svært at finde på en original gave, men evighedsbuketter er et oplagt valg. De er endnu ikke alment kendte, så der er en god mulighed for at din glade modtager vil forundres over, hvor smart det er. I sær når personen finder ud af, at buketten holder op til 6 måneder, og reducerer Co2 aftrykket væsentligt. Tørre blomster buket er kommet for at blive. Send en buket tørrede blomster til en du holder af, det er bare et hit på mange planer.

Har du lyst til at få mere inspiration til dit haveliv, så kan jeg anbefale dig at tjekke nogle af de mest poplære artikler ud – f.eks. artiklen om inspiration til dyrkning i højbed, eller mere information om at dyrke mikrogrønt indenfor.

Smil og haveheld fra

Katrine fra mikrohaven

 

Artiklen indeholder affiliate links