En evighedsbuket i lyserød er en helt klassisk barselsbuket, men tager sig også godt ud som en tidløs og bæredygtig buket i hjemmet.

En evighedsbuket i lyserød er ganske populær hos dig, der gerne vil sige tillykke til nybagte forældre. Lyserød er traditionelt ”en pige farve” og derfor virkeligt populær i forbindelse med barselsgaver. Men lyserød er en klassisk og tidløs farve, der tager sig godt ud i mange hjem.  

På siden her finder du inspiration til at sammensætte en lyserød evighedsbuket.

Skrevet af Katrine fra Mikrohaven.dk. 

Disse lyserøde evighedsbuketter er et populært valg

Måske vil du selv binde din buket og måske leder du efter en færdig buket, der kan sendes med det samme. Uanset hvad, så finder du her et par smukke eksempler på tørrede blomsterbuketter i lyserød.

Du kan lade dig inspirere af form og farve eller du kan købe dem direkte ved forhandleren.

Lyserrøde evigheds buketter

Denne buket fra Livingflowes.dk er en klassisk mor-barn buket i lyserød af høj kvalitet og med bæredygtige blomster. Her får man to buketter – en stor og en lille, som jeg synes er en rigtig fin tanke.

Høj buket med pink touch

Denne buket fra Cosogkrogh.dk har et smukt, højt og lidt vildt udtryk. Det er et fint eksempel på, hvordan man sammensætter en buket der nærmest bliver skulpturel.

Lyserød let buket

Dette eksempel fra Cosogkrogh.dk har en rigtig fin lethed over sig, ja nærmest fe-agtigt udtryk, som både passer i den moderne stue og til dig der søger en fin, langtidsholdbar buket til de nybagte forældre.

Bliv lidt klogere på de gode egenskaber

I denne video bliver du lidt klogere på, hvorfor denne type buketter en miljøvenlig sag.

Buketten i denne video hedder Flammehav Luksuriøs fra Living Flowers.
Se den her.

Lyserøde blomster der egner sig til evighedsbuketter

Blade fra eukalyptus

Der er nok ikke nogen tvivl om, at dette ikke er en lyserød plante, men ikke desto mindre er bladene utroligt smukke og udgør en virkeligt fin base i din tørrede blomsterbuket. Overvej om ikke denne skal sende buketten godt fra start med denne base.

Røllike

Dette er en klassisk blomst i den danske natur og i staudebedet og den findes altså også i lyserød, hvis man kigger de rigtige steder. Planten har en smuk form, er nem at tørre og er god til at give lidt fylde i buketten.

Lavendel

Lavendel er mest kendt for de blå-lilla farver, men de findes altså også i lyserøde og hvide nuancer. Det er en helt klassisk blomst til tørring, og en af de skønne ting er at de dufter ganske fantastisk og dermed giver en ekstra dimension til buketten.

Lampepudsergræs

Dette er en græstype med flotte, let rosa aks. Der er ikke den store fylde, men du vil kunne skabe højde og noget struktur i buketten ved at tilføje nogle græsser af denne slags.

Pileurt

Disse findes i flere varianter og nogle af dem er lyserøde i forskellige nuancer på forskellige tidspunkter i blomstringsperioden. Når du tørrer blomster til buket, så pluk dem på det tidpunkt, hvor du finder blomsten smukkest. Hvis det er en evighedsbuket i lyserød du går efter, så vær obs på at plukke blomsterne på det rigtige tidspunkt.

Staudesalvie

Staudesalvie er en høj, meget smuk staude, der vil give et ganske dramatisk udtryk i din buket. Det er ikke det samme som spiselig salvie, men har sin egen særegen duft. Den er også en delikatesse for bier, og vil derfor være til stor fornøjelse i staudehaven såvel som i vasen.

 

Har du ikke adgang til stauder så prøv blomsterhandleren

Ønsker du at binde din buket selv, men har ikke adgang til mængder af stauder, ja så kan du altid gå til blomsterhandleren og vælge blomster med de lyserøde og pink nuancer, du synes bedst om. Blomsterhandleren vil kunne vejlede dig ifht. hvilke blomster, der egner sig til tørring. Derudover har det den store fordel, at du har adgang til nogle mere eksotiske blomster end dem du typisk finder i danske staudebede.

 

Køb dine stauder her

Er du frisk på at skaffe dig uendelige mængder af blå snitblomster til dine buketter, så kan jeg anbefale dig at tjekke www.staudestedet.dk og www.planetorvet.dk ud, og finde planterne der.

 

Få mere inspiration til evighedsbuketter

Herunder finder du flere artikler om fantastiske evighedsbuketter

Har du lyst til at få mere inspiration til dit haveliv, så kan jeg anbefale dig at tjekke nogle af de mest poplære artikler ud – f.eks. artiklen om inspiration til dyrkning i højbed, eller mere information om at dyrke mikrogrønt indenfor.

Smil og haveheld fra

Katrine fra mikrohaven

 

Artiklen indeholder affiliate links