fbpx

Mine anbefalinger til forhandlere, der sender tørrede blomster

Vil du sende en buket tørrede blomster til en du holder af? Rigtig god idé, for det er et smukt og super bæredygtigt valgt, og buketten vil helt sikker give flere måneders glæde hos modtageren.

Som have og miljøentusiast, så klapper jeg i hænderne over at de her evighedsbuketter af tørrede blomster er blevet så populære, ikke blot fordi de er så smukke men også fordi det er meget mere bæredygtigt end at sende en buket almindelige blomster.

I artiklen kan du finde nogle smukke tørrede blomster buketter som jeg kan anbefale.

Skrevet af Katrine fra Mikrohaven.dk

Eksklusive håndbundne buketter fra Living Flowers

 

Buketterne fra denne shop er helt utroligt smukke, synes jeg, og de er alle produceret og håndbundet med omtanke for klimaet, hvilket er et stort plus. Min erfaring er at de holder sig smukke i langt længere end de 6 måneder, som de lover. Buketten fra billedet i toppen er herfra.

Prisleje: Set fra 399,-
Fragt: Fri fragt
Besøg webshoppen

Stort udvalg af tørrede buketter hos Cos & Krogh

 

Der er et flot udvalg af evighedsbuketter i alle prisklasser i denne webshop, og der vil med garanti være nogle, der falder i din smag.

Prisleje: Set fra 189,-
Fragt: 39,- Fri fragt over 500,-
Besøg webshoppen

Tørrede blomster i buket bliver stadigt mere populære

Der er rigtigt mange der vælger en tørret buket frem for en frisk, når de sender blomster, til dem de holder af. Det er i stor stil fordi man har funder ud af, at det er et bæredygtigt valg.

På den måde sender man ikke ”bare” en buket blomster, men man håndplukker faktisk buketten ud fra idealer og bæredygtige principper og det betyder stadigt mere for mange.

Derudover holder de helt op til 6 måneder – ja i mange tilfælde en del længere end det, hvilket gør det til en gave som mange sætter stor pris på at modtage. Disse buketter kaldes ofte evighedsbuketter fordi de holder så længe.  En buket blomster i vindueskarmen vil bevare mindet om fødselsdagen, brylluppet, jubilæet i langt længere tid end en traditionel buket.

 

Sendes i en smuk æske

Nogle leverandører vælger at sende tørrede blomster i nogle særdeles smukke æsker, der skiller sig ud. Det er som at pakke en gave op, og på den måde giver det også en helt anden oplevelse, når buketten modtages. Nogle vil måske endda overrasket over, at pakken indeholder blomster, og det har jo også et vist overraskelseselement.

 

Send tørrede blomster og skil dig ud fra alle de andre

En buket tørrede blomster giver et andet udtryk end traditionelle blomster. De er ofte anderledes i fyld og farve, og vil skabe samtale ved gavebordet fordi det stadigt er et forholdsvist nyt fænomen. Så hvis du gerne vil have, din buket stikker ud i mængden, så er det et rigtigt godt valg.

 

Vælg en vase og skab en designet enhed

Mange leverandører af evighedsbuketter sælger også tilhørende vaser som er nøje udvalgt til at matche blomsterne. Det giver faktisk rigtig god mening at købe en vase med, fordi de to i sammenhæng vil skabe et lille kunstværk. Når buketten holder i 6 måneder eller mere, så forsvinder dette lille kunstværk jo ikke lige med det samme.

 

Fragten betyder noget

Det er naturligvis en god ide at tjekke priser på forsendelse inden du vælger din leverandør. På siden her har jeg gjort det nemt for dig ved at skrive aktuelle fragtpriser. På den måde kommer der ikke skjulte gebyrer på når du tjekker ud. Jeg skal dog lige sige, at der tages forbehold for ændringer i fragtpriserne, da dette udelukkende styres af leverandørerne.

 

Send blomster til enhver lejlighed

Der er ikke mange, der ikke glædes ved at modtage en smuk buket blomster med posten. Derfor er det et ganske sikkert valg, når man vil sende en hilsen til en anledning, eller måske bare fordi man har lyst. Man kan sige meget med blomster og endnu mere når det er en tørret buket, da man derfor siger det med et bæredygtig tanke.

Det er f.eks. blevet ganske populært at vælge en evigheds brudebuket – både for at sende et signal og sætte et tema for bryllyppet, men også for at forlænge mindet i brudebuketten så længe som muligt.

Det siges at man kan reducere co2 aftrykket med 99% (for blomsterforbrug) ved at erstatte en evighedsbuket med den ugentlige buket blomster. Så du har helt sikkert gjort miljøet en tjeneste ved at sende tørrede blomster frem for de traditionelle snitblomster.

Har du lyst til at få mere inspiration til dit haveliv, så kan jeg anbefale dig at tjekke nogle af de mest poplære artikler ud – f.eks. artiklen om inspiration til dyrkning i højbed, eller mere information om at dyrke mikrogrønt indenfor.

Smil og haveheld fra

Katrine fra mikrohaven

 

Artiklen indeholder affiliate links