Arbejd med mig

Har du brug for lidt hjælp til at komme i gang med at dyrke flere af dine egne grøntsager? 

Sådan kan jeg hjælpe dig…

Katrine fra Mikrohaven

Til dig der ønsker at komme i gang med at dyrke på lidt plads

Jeg er dyrkningsmentor med speciale i at dyrke på lidt plads. Jeg har sammensat en opstartspakke til dig der gerne vil lære at dyrke dine egne grøntsager selvom du er nybegynder og måske ikke har adgang til have.

 

Kom-i gang-pakken indeholder:

 

2 x telefon/facetime samtaler med mig a’ en halv time. 

1 x valgfrit online kursus

I første samtale afklarer vi, hvordan du bedst kan komme i gang med de omgivelser og forudsætninger du har. Vi sporer os ind på, hvor det giver mest mening for dig at starte, og så giver jeg dig anvisninger på, hvordan du gør.

Herefter får du adgang til et valgfrit online kursus (jeg foreslår hvad der er mest relevant for dig) og det kan du støtte dig op ad, når du går i gang.

I anden samtale følger vi op på, hvordan det er gået. Vi taler om de udfordringer du har stødt på og jeg fortæller dig, hvad næste trin er.

På den måde får du et skræddersyede program til at dyrke dit eget grønt, lige der hvor du er.

 

Pris for hele herligheden: 1195,-

Kontakt mig på katrine@mikrohaven.dk og skriv hvad din udfordring er og hvad du ønsker. Så ser vi om vi er et match, og jeg kontakter dig med yderligere detaljer.